keskiviikko 9. elokuuta 2017

Niinan kertomaa


Olen Niina ja kirjoitan teille tänään. :) Kuten varmaan tiedätte, Lumikki loukkasi eilen jalkansa, kun olimme harjoittelemassa maastoestekisoihin. En voi siis kisata Lumikilla, mutta minun on mentävä näihin kisoihin, joten aamulla kyselin Liinalta, minkä hevosen kanssa voisin harjoitella. Hän ei keksinyt vastausta, mutta pian joku muu keksikin. Alysha tuli sisälle ovesta juuri, kun sanoin, etten kai osallistu kisoihin. Alysha huudahti, että jos se on hänestä kiinni, niin menen Randyllä. Tartuin tarjoukseen, vaikka onhan se outoa, mennä lännenhevosella maastoesteitä.  




Aloitimme helposta puomista ja Randy onnistui siinä hyvin!  Randy ei ollut ollenkaan pelokas uusien asioiden suhteen.



Tällaistakin ratsua Liina minulle ehdotti, mistä sitä tietää, sallitaanko tämä ratsu. :D



Mielestäni tämä kuva oli niin hieno että halusin laittaa sen tänne. Kuvassa ohitamme yhtä tarhoista.

 Halusin myös kokeilla miten Randy suhtautuu vesiesteeseen, esteen tosin toimi lätäkkö. Randy meni suoraan lätäkön läpi, mutta selvisimme kuitenkin.



Loput esteet sujuivat oikein mallikkaasti, joten ehkä voisinkin kisata Randylla. Tai ehkä kuitenkin jätän kisat väliin. Parempi Lumikille, ettei pahoita mieltään :D Mutta ainakin Randyllä on hyvät mahdollisuudet kouluratsastuksenkin puolella. :) Mutta ehkä joskus irjoitan uudelleen tänne blogiin, moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kirjoitathan selkeästi :)
-Kritiikki on sallittua!
-Teen mielelläni toivepostauksia.
Kiitos kommenteista <3